wo. jun 19th, 2024

Je wilt als een uitzendbranche zorgen dat je grip hebt op alle processen. In de uitzendbranche moet je namelijk met veel dingen rekening houden. Je wilt natuurlijk zorgen dat je een goed overzicht hebt maar ook inzicht over alles. De samenwerking tussen jou als uitzendbureau, de klant en de uitzendkracht zijn essentieel voor de uitzendbranche. Een uitzendsoftware zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Waarom een uitzendsoftware gebruiken?

Als je een uitzendsoftware gaat gebruiken gaat het je helpen met een aantal dingen. Vooral zorgt het ervoor dat je effectief kunt samenwerken en communiceren. Een uitzendsoftware doet het volgende voor jou bedrijf.

  • Het factureren aan de klanten
  • De uitbetaling laten doen via de ABU of de NBBU-cao
  • De online declaraties boeken en ook accorderen
  • Het digitaal uitwisselen van documenten

Dat wordt alles in een systeem gezet. Als uitzendbranche kun je alles op een centrale plek regelen. Je behoudt altijd de controle over het uitzendproces. Je voorkomt hiermee onnodig of dubbel werk. Alles is centraal opgeslagen zodat je het op een eenvoudig manier kunt controleren.

Online samenwerken met opdrachtgever en uitzendkracht

Jouw uitzendbureau, de uitzendkracht en de opdrachtgever kunnen online samenwerken. Alles wat in het systeem wordt ingevoerd is voor iedereen te zien. Alles is heel overzichtelijk en staat bijelkaar. De contractafspraken, de loonstroken, de facturen en zoveel meer… Dat gebeurt via een portal. 

Het hele portal kun je aanpassen naar functionaliteit en ook de uitstraling van het portal kun je aantrekkelijk maken. Pas het helemaal aan naar jouw uitzendbureau. Alles is mogelijk met de software. Bekijk de uitzendsoftware van AFAS eens over de mogelijkheden. Het programma heeft genoeg pluspunten die het werken in de uitzendbranche voor jou gemakkelijk maken. Alle gegevens staan in een overzicht wat gemakkelijk is bij te houden.

Voordelen van een uitzendsoftware

De uitzendsoftware heeft meer voordelen als nadelen. Niet alleen zorgt het voor een volledig overzicht. De uitzendsoftware heeft een aantal goede voordelen.

  • Het werken in de cloud
  • Declaraties boeken
  • Interactieve dashboards
  • Payroll, CRM en Financieel in een pakket
  • Via een portal online communiceren met anderen

Fasetelling conform ABU/NBBU

Door adminde